Followers

Pages

Wednesday, December 7, 2011

MYNEWSISTER

Assalamualaikum cantik n kacak n slmt malam ...

lma dh kn c ZARAHLOPDYDOE ni x update blog ... nak tw sbb apa lma x update???
sbb nye adalah [TIADAIDEA] lh kwn ... drpd sya merapuh baik x pyh update kn .... nti kmu bosn plk ...
BTOL x ?!! huhuhu ...
ok mlm ni title sya is SYGDIAKETAT2X .... korang nmpk tak pic seorang wanita ayu kat bwh tu??.. mesti lh nmpk kn .. hehe ... nak tw siapa dia ... dia ni nmany NORAISYA sya panggil dia KAK EYCHAK .dia ni KAKAK ANGKAT KU YG BARU...cantik kn dia .. heheh..sya kenal dia ni dr FACEBOOK/MUKABUKU ... nak tw sbb apa sya syg dia .. sbb,emm...first dia baik hati,penyayang,cepat naik angin,pemaaf.sia lh tmpt ku b'MANJA2x ...tmpt sya luahkn perasaan sedih,gembira,..mcm2 lh sya luah sma dia ni...emm.. ari jumaat ni sya p TAWAU... sya berharap sngt dpt jumpa ngn dia .. insyaallah kn kak EYCHAK ..hehe..
pa lg erk nak story ..... emmm .. hahhhh!!! lg 1 dia ni slh seorang drpd yg edit blog sya ni..baik kn dia?..memang baik ! tulh sya syg dia SANGT2X ni ...
emmm .... tu je kot sya nak cite sma u all ... pa2x pn LOVE u more kak eychak !!



                                               


kBai .. assalamualikum :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget